BioEnergizer D-tox Spa

Få mere energi og bedre velbefindende! Udrensning/afgiftning med D-Tox Spa hjælper dig til at få genetableret balancen i kroppens celler og medfører et øget velvære. Vi går alle sammen i mere eller mindre grad rundt med forskellige giftstoffer i kroppen. Disse kan føre til kronisk træthed, diffuse smerter, cellulitis, overvægt, allergi, psoriasis og andre alvorlige tilstande i kroppen.

Det kan BioEnergizer D-tox Spa rette op på. Behandlingen får sat gang i blodcirkulationen og får renset kroppen igennem. Det lille fodbad, der er CE-godkendt af EU samt medicinsk godkendt, er testet af uvildig instans og bliver brugt på hospitaler i bl.a. England, Norge og Tyskland. 

Fødderne placeres i et specielt fodbad tilsat specialsalt og en sonde, der sender en strøm af ioner ud gennem kroppen. Behandlingen - der er uden gener og varer en halv time - hjælper kroppen til udskillelse af affaldsstoffer, hvilket tydeligt kan ses i vandet efter endt behandling. Hvor mange udrensninger, man har behov for, afhænger af, hvor mange affaldsstoffer man har i kroppen.                                 

D-tox Spa har i øvrigt vist sig effektivt i bekæmpelse af AD/HD, fibromyalgi, allergi, psoriasis og eksem.

D-tox Spa-systemet er videnskabeligt dokumenteret, og det er en nem og behagelig måde at afgifte kroppen på og derved få et stærkere immunforsvar.

Find priser på behandlinger

 

voerbjerg-helsuhus-bio-energizer-dtox-spa