Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi er en utrolig blid og nænsom afspændingsbehandling, der retter sig mod bindevævet og centralnervesystemet.

Kranio-Sakral Terapi er velegnet til at behandle forskellige fysiske og psykiske symptomer samt til at fremme generel velvære. Behandlingen foregår ved hjælp af blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet. Efter påvirkninger forårsaget af slag, stød, fysisk eller psykiske chok kan eksempelvis kranieknoglerne forskubbe sig. Ved hjælp af disse ganske lette tryk vil kroppen selv genoprette balancen.

Erfaringer viser, at Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som:

Nakke-, ryg- og bækkensmerter (f.eks. migræne og piskesmæld)

Tinnitus, svimmelhed og balancebesvær

Stress, koncentrationsbesvær eller indlæringsproblemer

Hormonelle forstyrrelser

Bidfunktions- og tandproblemer

Kolik og skævheder hos spædbørn

Øreproblemer                 

En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens behandleren med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, (især omkring hoved, rygsøjle og bækken). Klienten oplever ofte under behandlingen en dyb form for afspænding, som når man er i en behagelig søvntilstand, hvor man på samme tid slapper helt af og er bevidst om omgivelserne. 

Klienten kan som reaktion på Kranio-Sakral Terapi opleve forbigående træthed, afslappethed og dyb søvn. Disse reaktioner er en ganske naturlig del af helbredelsesprocessen.

Enkelte gange er én Kranio-Sakral terapeutisk behandling nok, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.

Mennesker i alle aldre kan have gavn af Kranio-Sakral Terapi. Børn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Nogle nyfødte har spændinger eller uro i kroppen, har vanskeligt ved at sutte, sove eller har kolik. Hos de lidt større børn kan disse traumer udtrykke sig i trivselsproblemer, som f.eks. mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, inkontinens, stress mm.

Børn er ofte meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapi, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Børn kan behandles fra de er få timer gamle.

Find priser på behandlinger

 

voerbjerg-helsehus-kranio-sakral-terapi