Behandlere

Mit navn er Mariann Vika Simonsen og jeg er:

• Zoneterapeut

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

Akupunktør      

 Certificeret Kostvejleder & Sundhedscoach

Medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter (FDZ)

Registreret Alternativ Behandler (RAB)

voerbjerg-helsehus-mariann-vika-simonsen

Jeg blev uddannet FDZ/RAB Zoneterapeut i 1998 og har derfor en bred faglig erfaring indenfor denne behandlingsform. Mit speciale er kolik, astma, allergi, bronkitis m.m.

Som registreret medlem af FDZ og RAB, er min uddannelse godkendt af Sundhedsstyrelsen. For at opretholde dette medlemsskab er jeg forpligtet til et bestemt antal timers efteruddannelse inden for en 3-årig periode, hvilket er en kvalitetssikring for dig som klient. 

I 2006 blev jeg færdig som lægeeksamineret fysiurgisk massør, som omfatter sportsmassage, skadebehandling, forebyggelse, belastningsskader, arbejdsbesparende teknik, korrekt arbejdsstilling m.m.

I 2008 har jeg tillige uddannet mig som Hot Stone Massør. 

Jeg blev i 2010 uddannet i klassisk kinesisk akupunktur, øre-akupunktur hos hhv. Anne Marie Vester og Raphaël Nogier. Anne Marie Vester er uddannet akupunktør og har bl.a. stået i mesterlære hos Europas førende øre-akupunktør Raphaël Nogier, der har forestået undervisningen i øre-akupunktur.           

I 2012 har jeg gennemført kursus i Neurofysiurgisk Massageterapi, også kaldet Kranio-Sakral Terapi, der bl.a. benyttes til smertebehandling ved muskulære problemer.

I 2020 har jeg gennemført kursus hos Kostvejleder, Henriette Søvind, med træning i kostvejledning og sundhedscoaching.